Vállalkozása megérdemel
egy profi honlapot!


Készítse el még ma a mai trendeknek megfelelő honlapját.
Velünk ez pár kattintásba kerül.

Kipróbálom én is!
Egyszerű! Ingyenes a próba!
Honlap

Honlap

Keretrendszerünk kész van. Önnek már csak testre kell szabnia és tartalommal feltöltenie.

Megnézem
Webshop

Webshop

Indítson webáruházat még ma! A szoftvert és technikai hátteret megadjuk Önnek.

Megnézem
Egyedi

Egyedi

Több tucat sablont és arculatot szabhat testre. De ha szeretné, teljesen egyedi dizájnt készítünk és a tartalmat is megírjuk.

Megnézem
Segítünk

Segítünk

E-mailben elküldjük a legjobb tippeket, részletes súgóval segítjük a honlapkészítést. E-mailben és telefonon bármikor elérhet minket.

Megnézem
Teljes nézet

Hogyan működik a honlapkészítő eszköz?

Ha nagyon le szeretném egyszerűsíteni egy katalógusból (webáruházból:) történő vásárláshoz hasonlítanám:

 • kiválasztja a szimpatikus designt,
 • elkészíti az egyedi fejlécet,
 • ezt követően kiválasztja milyen eszközre (modulra) van szüksége honlapján, hogy az adott tartalmat (menüpontot) a legoptimálisabban be tudja mutatni, majd elhelyezi honlapján a megfelelő helyre (alsó, oldalsó vagy felső menüsor)
 • majd ezen menüpontokat (modulokat) feltölti tartalommal,
 • végül kiemeli a legfontosabb tartalmakat!

A profi modulok használatával honlapja sokszínű, mégis egységes, könnyen fogyasztható és keresőbarát lesz!

Választható modulok a honlapkészítő rendszerben:

Kezdőoldal modul:

A kezdőoldal a legfontosabb tartalmi eleme honlapjának, hiszen ezzel találkozik először a látogató. Ezért a honlap.hu rendszerében lehetősége van több féle tartalmi modul használatára, melyet Ön állíthat sorrendbe:

Szöveges tartalom: a tartalom a beépített szerkesztővel tölthető fel, amely már ismerős lehet más számítógépes alkalmazásokból. A szövegbe képek, dokumentumok, táblázatok, vagy külső forráskód (pl. facebook like box, youtube video) illeszthető.

Kiemelt cikkek: egy cég honlapja legyen mindig naprakész, legfontosabb híreit (tetszés szerinti mennyiségben) kiemelheti kezdőoldalára!

Galéria: a honlapján található galériák közül kiválaszthatja a látogatók számára legérdekesebbet, amit a kezdőoldalon kiemelve jeleníthet meg.

Kiemelt termékek: amennyiben webáruházat üzemeltet lehetősége van termékeket megjeleníteni a honlapjának kezdőoldalán 2 féle módon: listás vagy táblázatos megjelenítéssel.

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Szöveges tartalom modul:

Ezen modul a beépített szövegszerkesztővel alapvetően szöveges tartalom elkészítésre alkalmas melybe képek, táblázatok, letölthető dokumentumok, űrlapok, és külső forráskód illeszthető be pár kattintással. Kezelhetősége egy levelezőprogram egyszerűségével vetekszik.

Használja ezt a modult, ha:

 • Az adott oldalon a fő információhordozó a szöveg.
 • Ha kisméretű képek elegendőek az illusztrációhoz.

Egy jól felépített, könnyen kezelhető honlapon jól érzik magukat a látogatók. Ennek egyik pillére a logikus tartalom felépítés, másik a lebilincselő szöveg, a harmadik pedig a felhasználói szokásokon alapuló webergonomia.

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Cikkek, hírek modul:

Ezen modullal szöveges tartalom hozható létre, amely az oldalon cikkszerűen kerül tagolásra. A cikkek tartalma bővíthető képekkel, és táblázatokkal. A cikkeket önálló címmel, dátummal, bevezető szöveggel és részletes tartalommal tudja ellátni, majd a bővebb gombra kattintva érhető el a teljes cikk külön-külön aloldalakon. Aktiválhatja, inaktiválhatja és ki is emelheti cikkeit.

Használja ezt a modult:

 • cikkszerű – hír jellegű tartalmak megjelenítésére
 • Események időrendi sorrendben történő bemutatására.
 • Ha sok információt kíván megjeleníteni az adott oldalon de ezeket csak egy bevezető szöveggel akarja az oldalon ellátni, és a bővebb tartalmat csak egy az adott bevezetésből továbbkattintva szeretné elérhetővé tenni.

A cikkszerű tartalmak kiemelhetőek a kezdőoldalon, és oldalsó dobozba is, amik így a honlap összes aloldalán elérhetőek lesznek.

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Linkek modul:

Ezen modullal más honlapokra mutató hivatkozásokat tud beilleszteni oldalára. A linknek nevet tud adni, majd be tudja illeszteni a kifelé mutató hivatkozást.

Nem áll meg az élet, ha nem csak az Ön honlapja böngészésével foglalkoznak az emberek. Viszont elérheti, hogy a linkek modul segítségével Ön által jussanak el a felhasználók más oldalakra. Ezzel is megnövelheti honlapján töltött időt. Ha szeretné, hogy tájékozódjon látogatói a témával kapcsolatosan más oldalakon, ne habozzon Ön is tegye közé.

A linkek kiemelhetőek oldalsó dobozba is, amik így a honlap összes aloldalán elérhetőek lesznek.

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Gyakori kérdések modul:

Ezen modullal kérdés-válasz formában tud információkat megosztani oldalán. A szöveges részt a beépített szöveges szerkesztővel tudja elkészíteni. Látogatóiban erősítheti a bizalmat, ha egy jól összeállított csokorban elé tárja a legfontosabb tudnivalókat, hiszen így a látogató gyorsan rátalál a keresett információra.

Használja ezt a modult:

 • Gyakori kérdések megjelenítéséhez
 • Tippek – Trükkök bemutatásához.

Biztosan Ön is találkozott már a problémával, hogy kérdése merült fel egy honlapon történő böngészés során, de a honlapon nem találva választ továbbállt máshol keresve választ kérdéseire. Ne hagyja, hogy látogatói "elkattintsanak" honlapjáról használja a gyakori kérdések modult. Fontos, hogy mindig elég információt kapjanak a felhasználói.

A GYIK modullal feltöltött kérdései közül kiemelhet kérdés-válaszokat oldalsó dobozba is, amik így a honlap összes aloldalán elérhetőek lesznek.

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Vendégkönyv modul:

A vendégkönyvet a látogatók véleményei, hozzászólásai töltik meg tartalommal, melyek időrendi sorrendben listázódnak. Természetesen ezek tartalma moderálható, a hozzászólás inaktiválható és törölhető.

Mi honlap tulajdonosok mindig fontosnak tarjuk vendégeink véleményét, engedjük meg nekik, hogy hozzászólhassanak oldalunkhoz. Ehhez használja a vendégkönyv modult.

A honlapunk vendégkönyvében található visszajelzések segíthetik látogatóink bizalmának elnyerését, hiszen azt üzenjük vele: nincs takargatni valónk, rólunk itt bárki leírhatja véleményét.

De használhatjuk üzenő falként is, ahol online tehetnek fel nekünk kérdéseket szolgáltatásinkkal kapcsolatban.

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Partnerek modul:

Ezen modullal (elsősorban) partnereit tudja bemutatni, de egyéb tartalmat is megjeleníthet vele: az oldalon a tartalomhoz nevet (pl. partner neve), webes hivatkozást (pl. partner webcíme), rövid szöveges tartalmat (pl. partner bemutatása) és egy képet (pl. a partnere logóját) tud megjeleníteni. Az egyes tartalmak (pl. partnerek) egymás alatt listázódnak.

Használja ezt a modult, ha:

 • Partnereit szeretné bemutatni
 • Ha az oldalon egymástól elkülönülő tartalmakat kíván megjeleníteni, mely tartalom kevés szöveget és egy képet (pl. logót) tartalmaz.

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Képgaléria modul:

Ezen modullal galériákat tud létrehozni. Mivel több galéria létrehozható érdemes a képeket kategóriákba, azaz külön képtárakba rendezni. Az így elkészülő képtárakat el tudja nevezni és egy szöveges leírást tud rendelni hozzájuk.

Használja ezt a modult, ha:

 • a szöveges tartalomhoz több képet kíván hozzárendelni
 • Ha az oldalon egymástól elkülönülő részeket kíván létrehozni, mely részek tartalmába sok képet kíván illeszteni

Ön is tapasztalhatta, hogy szöveget olvasni sokkal élvezetesebb, ha képeket is találunk mellette, sőt van olyan, hogy csak képeket nézegetni megyünk egy oldalra és hagyjuk magunkat meggyőzni, ez is egyfajta marketingfogás. Ha vannak jó képei és szívesen feltenné honlapjára, akkor válassza a képgaléria modult.

A Képgaléria modulba feltöltött galériák közül kiemelhet egyet a kezdőoldalon.

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Referenciák modul:

Ezen modullal (elsősorban) referenciáit tudja bemutatni, de egyéb tartalmat is megjeleníthet vele: az oldalon a tartalmat egy név (pl. referencia neve), egy webes hivatkozás (pl. referenciamunka webcíme), egy szöveges leírás (pl. referencia bemutatása) és egy nagyítható kép határozza meg. Az egyes tartalmak egymás alatt listázódnak.

Használja ezt a modult, ha:

 • A szöveges tartalmat 1 (nagyítható) képpel kívánja illusztrálni és az adott tartalmakat egymástól elkülöníthetve szeretné megjeleníteni, de nem kíván további részleteket alattuk bemutatni.

Elért eredmények, teljesítmény vagy jól sikerült termék, melyre Ön rendkívül büszke. Jó helyen jár! Referencia modul segítségével színesebbé varázsolhatja honlapja tartalmát. Ossza meg Ön is felhasználóival, miért érdemes a szolgáltatásait, termékét választania.

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Webáruház modul:

Ha webáruházat szeretne üzemeltetni és termékeket árulni, a honlap.hu webáruház moduljával kulcsrakész megoldást kap a kezébe. Termékeket tehet közé, termékeihez részletes leírást és képet rendelhet hozzá. A megrendelés lebonyolításra a kész kosár rendszert veheti kézbe.

Nézzük át milyen lehetőségeket tartogat webáruház modulunk:

 • Termékek (akár tömeges) felvitele
 • Termékek kategorizálása, akár kettős kategorizálása
 • Vásárlók és általuk elküldött megrendelések figyelemmel követése
 • Bankkártyás fizetés
 • Termék import, export
 • és még sok- sok fontos eszköz, ide kattintva megismerheti ezeket.

Mi már előkészítettük az Ön webáruházát, töltse fel termékeit!

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Hírlevél modul:

A hírlevél használatával fontos eseményeket, híreket, információkat oszthat meg honlapjának felhasználóival! Ha napi szinten szeretné tájékoztatni ügyfeleit cégéről, cége tevékenységéről mindenképp válassza ezt a szolgáltatásunkat!

Hírlevél rendszer szolgáltatásai:

 • Hírlevelek készítése, több mint 20 darab sablon áll rendelkezésére
 • Kampányok szerkesztése, hírlevél sorozat készítéshez
 • E-mail címek tárolása, importálása, exportálása
 • Csoportok létrehozása
 • Teljes körű statisztika
 • Időzített hírlevél kiküldési lehetőség
 • Követő hírlevél küldése

Tájékoztassa ügyfeleit Ön is friss híreiről!

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Űrlapszerkesztő modul:

A modul segítségével űrlapokat hozhat létre, melyeket beilleszthet a szöveges tartalmai tetszőleges részeibe.

Az űrlapok segítségével interaktívabbá teheti honlapját, könnyedén helyezhet el:

 • kapcsolat űrlapot - ahol a honlapra látogatók közvetlenül küldhetnek Önnek üzeneteket;
 • ajánlatkérő űrlapot - aminek segítségével látogatói ajánlatot kérhetnek termékeiről, szolgáltatásairól;
 • megrendelőlapot - így online értékesítheti szolgáltatásait, termékeit;
 • bejelentkező lapot - hogy ügyfelei online bejelentkezhessenek Önhöz;
 • kérdőívet - aminek segítségével visszajelzést kaphat anélkül, hogy költséges kérdőíveket nyomtatna, terjesztene.

Tegye élvezhetőbbé és elérhetővé a közvetlen kommunikációt vendégeinek!

Próbálja ki Ön is

mire képes egy jó ajánlat igényes online köntösbe bújtatva!

Kérdése van? 06 46 / 200 400

Bízza ránk a honlap elkészítését,
adja meg elérhetőségét, visszahívjuk:

Az Ön neve:*

E-mail címe:*

Telefonszáma:*

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Honlapot vagy Webshopot szeretne?

Mikor alkalmas?

Elküldöm