Vállalkozása megérdemel
egy profi honlapot!


Készítse el még ma a mai trendeknek megfelelő honlapját.
Velünk ez pár kattintásba kerül.

Kipróbálom én is!
Egyszerű! Ingyenes a próba!
Honlap

Honlap

Keretrendszerünk kész van. Önnek már csak testre kell szabnia és tartalommal feltöltenie.

Megnézem
Webshop

Webshop

Indítson webáruházat még ma! A szoftvert és technikai hátteret megadjuk Önnek.

Megnézem
Egyedi

Egyedi

Több tucat sablont és arculatot szabhat testre. De ha szeretné, teljesen egyedi dizájnt készítünk és a tartalmat is megírjuk.

Megnézem
Segítünk

Segítünk

E-mailben elküldjük a legjobb tippeket, részletes súgóval segítjük a honlapkészítést. E-mailben és telefonon bármikor elérhet minket.

Megnézem
Teljes nézet

Bemutató

Asszisztens, konzulens, tanácsadó. Ahogy jobban tetszik. Önnel együtt nyerő csapatot alkutunk.

Szakértő ügyfélszolgálat

Ügyfeleink bármikor fordulhatnak kollégáinkhoz ha elakadnának a honlapkészítés során, vagy tanácsra lenne szükségük. Sőt! Minden ügyfelünk számíthat személyes konzulense támogatására, aki segíti elemzéseivel, és gyakorlatias, specifikus tanácsaival. Miben tud tanácsot adni?

 • a honlapkészítő eszköz működése, használata,
 • a domain kiválasztása, és regisztrációja,
 • a honlap vagy webshop céljainak meghatározása, a célcsoportok meghatározása,
 • kulcsszó választás, tartalom-, és konverzióoptimalizálás, keresőoptimalizálás,
 • linképítés, honlap népszerűsítése, a látogatottág növelése

Tudástár & Honlapsuli hírlevélsorozat

Tudástárunkat úgy állítottuk össze, hogy érthető és célzott tanácsainkat megfogadva bárki elérje céljait a honlapkészítő használatával.

Felkértük Magyarország legjobb online marketing trénereit, az Online Marketing Akadémia alapító szakértőit, Fehér Mártont és Gombos Zsoltot, hogy mutassák be, mitől lehet igazán sikeres ma egy weboldal. Zsolt és Márton a honlapsuli tréningben egy átfogó tudáscsomagot állított össze Önnek, amit ha elvégez garantáltan tudni fogja mit, hogyan csináljon honlapján, és segít az eredményes üzemeltetésben.

Honlapelemzések

Folyamatosan közreműködünk a honlapkészítés és üzemeltetés során. Minden ügyfelünk számíthat elemzéseinkre az alábbiak szerint:

 • induló honapelemzés: amikor Ön úgy érzi elkészült honlapjával, és jelzi azt számunkra szakértő kollégáink megvizsgálják honlapját, és elemzik kulcsszavait, ajánlatát, menüszerkezetét, kivesézik mitől lehetne az hatékonyabb, illetve javaslatot tesznek a domain kiválasztására. Az eredményeket emailben osztjuk meg Önnel.
 • haladó honlapelemzés: amikor már működik a honlapja kollégánk ismét felkeresi, és ellenőrzi, hogy a javaslatainkat megfogadta-e. Emellett ellenőrizzük, hogy a keresőkben megfelelően halad-e honlapja előre, elvégezte-e a szükséges beállításokat. Az eredményeket telefonon, közösen elemezzük ki Önnel.
 • szúró-próba-ellenőrzések, és vásárlások: teszteljük a kereskedők webáruházait, és ha valami szabálytalanságot, vagy szerintünk az eredményekre negatívan ható tényezőt vélünk felfedezni megosztjuk tapasztalatainkat megrendelőnkkel

Tartalomfeltöltés és webszövegírás

Nem jut elég ideje honlapjának elkészítésére? Nem tudja hogyan kezdjen hozzá, vagy mit-hol-hogyan tartalmazzon honlapja, hogy célcsoportja biztosan megtalálja a neki szóló üzenetet? Bízza ránk: tartalomfeltöltést és optimalizálást is tartalmazó szolgltatásunk a keresőkben való sikeres indulást is biztosítja.

 • Ha kevés az ideje, esetleg tanácstalan honlapja kialakításával kapcsolatban.
 • Tartalomfeltöltés és optimalizálást választó ügyfeleink számára átfogó konkurenciavizsgálatot is végzünk.
 • Az eredmények telefonos kiértékelését követően közösen határozzuk meg a további lépéseket a költséghatékonyság jegyében.
 • Tartalomfeltöltéskor kiemelt figyelmet fordítunk a keresőoptimalizálási szabályok betartására
 • Segítünk, hogy látogatóiból vásárlók legyenek.

Keresőoptimalizálás

A honlapkészítő felület része a keresőoptimalizálás beállításait ellenőrző eszközünk, ami az Ön által kiválasztott kulcsszavakat, és a honlap tartalmát elemzi, majd ad konkrét instrukciókat a hibák javítására. Honlapja vagy webshopja minden aloldalát egyedileg tudja az alábbiak szerint paraméterezni:

 • menüpont neve:a honlapon megjelenő menüpont
 • tartalom címe:az egyes aloldalon megjelenő cím
 • URL:keresőbarát avagy SEO url, azaz az egyes aloldal beszédes címmel érhető el
 • oldal fejléce (title):a honlap fejlécében megjelenő szöveg - a keresők számára legfontosabb információ!
 • oldal leírása (description):a keresési találatoknál megjelenő szöveges rész
 • kulcsszavak (keywords):az oldalhoz tartozó kulcsszavak

Linképítés

A linképítés elengedhetetlen fontosságú egy weboldal keresőben elfoglalt pozíciójának javítása során. Fontos, hogy a linkelést szakszerűen végezzük, linkünket téma releváns oldalakra illesszük be, megfelelő szövegezéssel, a linkelés szabályait pontosan betartva, mivel a rossz linképítés akár weboldalunk kitiltását is eredményezheti a keresőkből. Szakértő csapatunk minden segítséget megad Önnek, hogy a linképítés tevékenységet Ön teljes biztonsággal tudja elvégezni, szépen megszerkesztett weboldala valóban termelő, jól megtalálható munkaeszközzé váljon az online világban.

 • Ingyenesen letölthető tanulmányunk részletes tájékoztatást ad a linképítés fontosságáról, és lépésről lépésre leírja a linképítés folyamatát felhasználóinknak.
 • Ingyenesen letölthető linkkatalógus 25 db értékes linkkatalógussal, melyek biztosítják honlapjának megfelelő indulását az online világban.
 • Ha kevés az ideje, igényelje szolgáltatásunkat, ha szeretné elvégezzük a linképítést.
Kérdése van? 06 46 / 200 400

Bízza ránk a honlap elkészítését,
adja meg elérhetőségét, visszahívjuk:

Az Ön neve:*

E-mail címe:*

Telefonszáma:*

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Honlapot vagy Webshopot szeretne?

Mikor alkalmas?

Elküldöm