Honlap fejfájás nélkül

Válaszd a honlap.hu-t, és minden honlapkészítéssel kapcsolatos teendőd egy szolgáltatás keretében veheted igénybe: hozd a tartalmad, a többi a mi dolgunk!

Szolgáltatások a honlapod sikeréért

u1

Domain regisztráció

Elvégezzük a domain regisztrációt, hozzárendeljük a honlapodhoz. Minden csomag része a .hu domain bejegyzése, és fenntartása, de tudunk több száz végződés alá regisztrálni.
u2

Tárhelyszolgáltatás

A honlapod üzemeltetéséhez biztosítjuk a gyors és biztonságos webtárhelyet is. A feltöltött tartalmaid honlapod számára kerülnek optimalizálásra, észrevétlenül, a háttérben dolgozva honlapod sikeréért.
u3

Saját email címek

A honlap csomagok tartalmaznak valaki@sajatdomain.hu felépítésű email címeket is, melyeket önállóan tudsz létrehozni, módosítani, adminisztrálni.
u4

Keresőbarát felépítés

Honlapjaink a keresők számára könnyen olvashatóak, betöltődésük gyors, honlapod forráskódja tiszta, modern, valid HTML elemeket tartalmaz. Büszkék vagyunk rá, hogy számos ügyfelünk honlapja első a keresőszavaira.
u5

Hírlevél

Hírlevél szolgáltatásunk használatával fontos eseményeket, híreket, információkat, akciókat oszthatsz meg feliratkozóiddal. Hozz létre csoportokat, készítsd el kampányodat, küldj eseti, vagy automatizált hírleveleket, hírlevélsorozatokat.
u6

Űrlapok

Az űrlapkészítő segítségével űrlapokat hozhatsz létre, amiket beszúrhatsz honlapodra. Készíthetsz ajánlatkérő űrlapot, megrendelőlapot, kapcsolat űrlapot, bejelentkezőlapot, bármit amire szükséged van!
u7

Biztonságos honlap

Honlapod biztonságban van nálunk, napi mentést készítünk számodra. Honlapod látogatóinak adataira is vigyázunk: minden honlap.hu-s honlap biztonságos SSL kapcsolaton keresztül kommunikál látogatóival.
u8

Partnerkezelő

A honlapkészítő mellett szolgáltatásunk része a Partnerkezelő. Feliratkozóid, űrlapod beküldői, és a Céged Partnerei ebben a modulban tárolhatóak, rendszerezhetőek, innen indítva kampányaidat.
u9

Adatvédelem

A szolgáltatásunk fejlesztése során minden eszköz, és modul funkcionalitása tekintetében arra törekedtünk, hogy a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelve tudd őket használni.

Ügyfeleink véleménye rólunk

Milyen a honlap.hu?

Ismerje meg minimum 5 éve nálunk "honlapozó" ügyfeleink véleményét szolgáltatásinkról!

A honlap.hu csapatával már több éves együttműködés köt össze. Profik. Bármilyen lehetetlennek tűnő kérésemre eddig találtak jól működő megoldást, illetve az általuk megalkotott rendszer számomra tökéletes alternatívát nyújt. Letisztult, jól felépített - és ami nekem fontos - magyar nyelvű felhasználói felületen, remekül konfigurálható weboldalakat lehet létrehozni. Köszönöm az eddigi támogatást és segítséget!

Szarka Ferenc

https://www.aevumtemetkezes.hu/

Közel egy évtizede használom a honlap.hu rendszerét, melyet nagy elégedettséggel használok a mai napig. A súgókban lévő tanácsokat megfogadva, igen előkelő helyen szerepel honlapom a keresőkben, így a potenciális ügyfelek könnyedén megtalálnak.Nagyon örülök, hogy haladnak a korral, így a fejlesztéseknek köszönhetően már mobil eszközökön is tökéletesen működik a weboldalam.

Fritz Gergely

https://www.ablakdoktor.hu/

A kezdetektől dolgozom a honlap.hu rendszerével, mintegy 50 oldalt készítettem ezzel a portálmotorral 15 iparág számára. Hatalmas előnye a rendszernek a rugalmasság, a könnyű admin oldali kezelhetőség és a gyors tartalommódosítás lehetősége. Kérdés esetén van kihez fordulni! Az ügyfélszolgálat minden felmerülő problémára igyekszik megoldást találni. Vendégházunk honlapját is a honlap.hu segítségével hoztam létre.

Szabó Péter

http://www.husudvar.hu/

Kezdj bele a honlapkészítésbe!

A honlap.hu díjmentesen kipróbálható!

Hozd létre fiókod pár kattintással, válassz arculatot, igazítsd az igényeidhez, töltsd fel tartalmad, és legyél büszke a honlapodra!
Üzemeltető:
Oleander Informatikai Kft.
Székhely:
3534 Miskolc, Gőz u. 7.
Postacím:
3532 Miskolc, Görögszőlő u. 1.
Iroda: (színházzal szemben)
3530 Miskolc, Széchenyi u. 22. 2/5.
Telefon (08:00-tól 15:30-ig):
+36 46/200-400
Fax:
+36 46/416-426
Adószám:
23082445-2-05
Cégjegyzékszám:
05-09-020932
Bankszámlaszám:
OTP Bank: 11705998-21293553
SWIFT kód:
OTPVHUHB
IBAN:
HU94 11705998 21293553 00000000