Honlap fejfájás nélkül

Válaszd a honlap.hu-t, és minden honlapkészítéssel kapcsolatos teendőd egy szolgáltatás keretében veheted igénybe: hozd a tartalmad, a többi a mi dolgunk!

Szolgáltatások a honlapod sikeréért

Ügyfeleink véleménye rólunk

Milyen a honlap.hu?

Ismerje meg minimum 5 éve nálunk "honlapozó" ügyfeleink véleményét szolgáltatásinkról!

A honlap.hu csapatával már több éves együttműködés köt össze. Profik. Bármilyen lehetetlennek tűnő kérésemre eddig találtak jól működő megoldást, illetve az általuk megalkotott rendszer számomra tökéletes alternatívát nyújt. Letisztult, jól felépített - és ami nekem fontos - magyar nyelvű felhasználói felületen, remekül konfigurálható weboldalakat lehet létrehozni. Köszönöm az eddigi támogatást és segítséget!

Szarka Ferenc

https://www.aevumtemetkezes.hu/

Közel egy évtizede használom a honlap.hu rendszerét, melyet nagy elégedettséggel használok a mai napig. A súgókban lévő tanácsokat megfogadva, igen előkelő helyen szerepel honlapom a keresőkben, így a potenciális ügyfelek könnyedén megtalálnak.Nagyon örülök, hogy haladnak a korral, így a fejlesztéseknek köszönhetően már mobil eszközökön is tökéletesen működik a weboldalam.

Fritz Gergely

https://www.ablakdoktor.hu/

A kezdetektől dolgozom a honlap.hu rendszerével, mintegy 50 oldalt készítettem ezzel a portálmotorral 15 iparág számára. Hatalmas előnye a rendszernek a rugalmasság, a könnyű admin oldali kezelhetőség és a gyors tartalommódosítás lehetősége. Kérdés esetén van kihez fordulni! Az ügyfélszolgálat minden felmerülő problémára igyekszik megoldást találni. Vendégházunk honlapját is a honlap.hu segítségével hoztam létre.

Szabó Péter

http://www.husudvar.hu/

Kezdj bele a honlapkészítésbe!

A honlap.hu díjmentesen kipróbálható!

Hozd létre fiókod pár kattintással, válassz arculatot, igazítsd az igényeidhez, töltsd fel tartalmad, és legyél büszke a honlapodra!
Üzemeltető:
Oleander Informatikai Kft.
Székhely:
3534 Miskolc, Gőz u. 7.
Postacím:
3532 Miskolc, Görögszőlő u. 1.
Iroda: (színházzal szemben)
3530 Miskolc, Széchenyi u. 22. 2/5.
Telefon (08:00-tól 15:30-ig):
+36 46/200-400
Fax:
+36 46/416-426
Adószám:
23082445-2-05
Cégjegyzékszám:
05-09-020932
Bankszámlaszám:
OTP Bank: 11705998-21293553